Maarten Relker
Passie voor uw perfecte plaatje!

Recensies op mijn werk

Jos Bosch van 't Einde
Freelance tekstschrijver 

Als freelance schrijver voor de lokale krant het Voorster Nieuws, is Maarten Relker voor mij een bijzonder fijne sparringspartner.
Een goed geschreven artikel krijgt extra kracht én aandacht, wanneer daar een sterk beeld aan wordt toegevoegd.
Mijn opdracht aan Maarten is daarbij steevast; ik wil in de foto mijn verhaal terug kunnen lezen.
Maarten bezit de kwaliteiten om dit te realiseren; de technische kennis maar bóvenal de gave als mens, om met gevoel het beeld samen te stellen.
Lezers prijzen mijn artikelen om de compleetheid, niet in de laatste plaats om zijn bijdrage aan het geheel. 

Dezelfde sparringpartner neemt alle tijd om mij te vergezellen bij andere projecten, waar ik beroepsmatig of als vrijwilliger aan ben verbonden. Meedenken, praten en kijken, vorm geven aan ideeën. Maarten is stipt met tijd en afspraken, concreet en correct, ook jegens mijn cliënten. Een graag geziene gast, een prettige verschijning in doen en laten. Daarmee ook een waardevol verlengstuk van mijn organisatie en een bijdrage aan het welslagen ervan. 

Een perfect plaatje kent een reële financiële kant, waarin Maarten transparant is. Ik houd niet van onderhandelen, ik ga voor duidelijkheid en respecteer andermans inkomen. Kwaliteit heeft een prijskaartje en voor iemand die -  net als ik - streeft naar perfectie, betaal ik graag een prijs die overeenkomt met mijn verwachtingen en zijn werk. Dat werkt motiverend - voor beiden - en maakt, dat je een duurzame samenwerking aan kan gaan.